2803a0e1bd36cefd86a2e8f871e91db0Ahhoz, hogy egy cég hatékonyan, sikeresen működjön a lehető legjobb út a sikerhez a cég munkáját segítő emberek kiegyensúlyozottsága, belső egyensúlya, nyugalma, valamint az egyes szituációk, esetleg konfliktusok tudatos kezelése.

Ehhez nyújtunk Csapatépítő-, Stressz-, és Konfliktuskezelő Tréningünk során olyan gyakorlati eszközöket és megoldásokat, amelyeket a mindennapi munkavégzés során is önállóan, hatékonyan tudnak alkalmazni a cég alkalmazottai, vezetői.

Csapatépítő Tréning igénybevételével a kollégák egyrészt egy egyedülálló hatékonysággal rendelkező Coaching Game-et, a Points of You® díjnyertes önismereti játékát, másrészt a ThetaHealing® energiagyógyászati módszer végtelenül egyszerű manifesztációs technikáját tapasztalhatják meg.

Points of You® díjnyertes Coaching Game:

A Points of You® önismereti kártya lényege, hogy egy adott szituációval kapcsolatosan, illetve egy adott témában, ahol elakadást érzünk vagy egyszerűen nem látunk tisztán, hogyan tudjuk mi magunk a választ előhozni magunkból, valamint hogyan lehetséges a legegyszerűbben megváltoztatni a perspektívánkat, nézőpontunkat oly módon, hogy a megoldást lássuk!

 

A Points of You® kártyái egyrészt képeket, másrészt a képekhez kapcsolódó témákat tartalmaznak, így mind a jobb-, mind a bal agyfélteke részt vesz az önismereti folyamatban, mely során egy-egy témával, projekttel, esetlegesen egyik-másik kollégával való kapcsolatra vonatkozóan kaphatunk útmutatást, megerősítést, illetve egy teljesen más perspektívából történő rálátást!

Gondolkodunk, érzünk, befelé figyelünk és felismerünk!

A felismerést pedig változás és konkrét cselekvési terv követi!

Humorosan, felszabadultan, örömteli úton fedezheted fel Önmagad!

A Points of You® kártyáival akár egy konkrét cél, projektterv megvalósításával összefüggésben is kaphatunk megerősítéseket, felismeréseket!

Csapatépítő Tréninggel kapcsolatos díjazásra vonatkozó Árajánlatot a Kapcsolat menü alatti elérhetőségeken tett Ajánlatkérést követően nyújtunk!