ThetaHealing® TANFOLYAMOK

ThetaHealing® DNS1 ALAP Tanfolyam

192c2577-469a-420a-9802-a927176bf75bAz Alap Tanfolyam során megtanulod a ThetaHealing® technika gyakorlati alkalmazását magadon és másokon egyaránt. Elsajátítod, hogyan kapcsolódj a Mindenség Teremtőjéhez, ahol az agy Théta agyhullámra vált át. Megtapasztalod milyen felemelő érzés a 7. Théta Síkon, a Feltétel Nélküli Szeretet Terében létezni, fejlődni, gyógyítani!

A tanfolyam elvégzése után képes leszel akár egyedül is hatékonyan dolgozni magadon, könnyedén bárhol, bármikor feltárni egy-egy céljaidat korlátozó hitrendszert, programot, majd egyből lecserélni azokat pozitív, Téged támogató hitre, érzésre!

Egy olyan csodálatos technikát kapsz a kezedbe, mely által megismered azt az érzést, hogy bármi lehetséges, amit tudatos, és tudatalatti hitünk is befogad, persze oly módon, hogy az Számodra a Lehető Legjobb Úton és Módon történjen!

Az ALAP Tanfolyamon az alábbiakat sajátíthatod el:

 • ThetaHealing® története
 • A szavak, gondolatok Teremtő ereje – agyhullámok jelentősége, bemutatása
 • Lelki érzékelések és a chakrák működése
 • ThetaHealing® technikák (leolvasás – test intuitív szkennelése, blokkok feltárása, gyógyítása)
 • Hitek, hitrendszerek szintjei (alap, lélek, genetikai, történelmi szint)
 • Izomtesztelés (tudatalattiban lévő korlátozó hitrendszereink, programjaink feltérképezéséhez)
 • Hitmunka (ásás – érzések mentén a gyökérproblémáig való eljutás, negatív hitrendszerek, programok pozitív hitrendszerré való lecserélése)
 • Érzelemmunka (pozitív érzelmek teremtése, letöltése, negatív érzések elengedése)
 • A Létezés 7 Síkjának megismerése (Őrangyalokkal való kommunikáció, Lelki támadások, átkok elleni védelem, itt ragadt Lelkek, csökönyös szellemek Fénybe küldése)
 • Energetikai tisztítások, magunkon, másokon és környezetünkön
 • Lélektöredékek helyreállítása (régi kapcsolatok által átvett vagy másnak átadott lélekdarabkáink visszaszerzése, és visszaadása
 • Tudatos Teremtés/Manifesztáció hatékony módja
 • Jövő leolvasás (Lelki társak)
 • 12 DNS szál és a Fiatalság és Vitalitás kromoszóma aktiválása, Géncsere terápia

A tanfolyam elvégzésével okleveles ThetaHealing® DNS1 ALAP Konzulens leszel, mely feljogosít a tanfolyamon tanult ismeretek személyes konzultáció/kezelés keretében történő használatára. Amennyiben hozzájárulsz, neved és elérhetőséged feltüntetésre kerül a ThetaHealing® hivatalos nemzetközi honlapján, a www.thetahealing.com oldalán.

A ThetaHealing® DNS1 ALAP Tanfolyamon való részvételnek nincs előfeltétele!

Tanfolyam Nemzetközi díja: 400 USD, azaz 120.000-,Ft

Következő ThetaHealing® DNS1 ALAP Tanfolyam: 2018. augusztus 03-04-05. mindennap 10-17 óráig.

Helyszín: Lelkemben az Otthonom Lélekgyógyító Központ

5000 Szolnok, Magyar utca 27.

Jelentkezés: a NYITÓLAPON az Esemény Naptárban, illetve e-mailen van lehetőséged REGISZTRÁLNI a tanfolyamra!

bec795de-95ee-45d8-8c08-665fe4a17513ThetaHealing® DNS2 HALADÓ Tanfolyam

A Tanfolyam elvégzésével mélyítheted az Alap tanfolyamon szerzett ismereteidet, tudásodat, olyan további gyakorlatokkal, mint például: a “Bébi az Anyaméhben” gyakorlat, az “Összetört Lélek Újrateremtése” vagy a “Szabadon szálló emlékek törlése” gyakorlat. A tanfolyam a Létezés 7 síkjának bővebb bemutatásán túl, nagy hangsúlyt helyez arra, hogy felismerjük és megértsük mindent, amit valaha megteremtettünk, az visszavonható és újrateremthető oly módon, hogy az számunkra támogató legyen!

Ennek megfelelően a Létezés bármely 7 síkján tett olyan eskük, fogadalmak, kötelezettségvállalások megszüntetésével, feloldásával kapcsolatos gyakorlatok is részét képezik a programnak, melyek már nem szolgálnak Téged. Az Érzelemmunka révén megtanulhatod milyen érzés félelem, harag, konfliktusok, stressz vagy szenvedés nélkül élni. Ez igen fontos gyakorlat, hiszen a negatív érzések fenntartása hosszú időn keresztül szokásunkká is válhat. Valós ingerek által az agyad állandóan új kapcsolódásokat hoz létre a gondolatok számára. Amikor a megfelelő érzelemmunkát végzed, minden esetben stimulálod az agyad és új kapcsolatokat építesz az idegpályákon. Az Érzelemmunkával elsajátíthatod, hogyan éld az Életed konkrét, negatív programok nélkül, így lezárod azokat a receptorokat, amelyek negatív programokat hoztak létre, majd újakat teremthetsz a pozitív programoknak. A sejtek receptorokat használnak az érzelmek érzékelésére. Amint a receptorok ráhangolódnak egy érzelmi mintára, továbbra is meg akarják kapni. Ez érzelmek átalakításának módszerével, képessé válunk megtanítani magunknak és/vagy másoknak, hogy milyen érzés például depresszió nélkül, nyomorultság érzése nélkül vagy a “szegény én” szindróma nélkül élni. Ennek értelmében az idegek receptorai újra taníthatóak, hogy elfogadják a boldogságot, az örömöt! A Haladó Tanfolyam a fentieken túl, egy igen intenzív rezgésszint emelkedést tesz lehetővé számodra azzal a több száz pozitív érzés és támogató hitrendszer betöltésével/teremtésével, melyet a tanfolyam első napján megkapsz! Az is szokásunkká válhatott a múltban, hogy támogató érzelmek nélkül éljük az életünket, ezen előbb említett betöltések révén azonban itt és most minden síkon, életed minden területére kihatva, megtanulod milyen érzés és hogy ez lehetséges és hogyan lehetséges pozitív érzésekkel és hitrendszerekkel élni Neked is!
A Haladó Tanfolyam fentieken túl a továbbiakat tartalmazza: Ásványok, Növények, Állatok leolvasása, illetve a velük kapcsolatos Hitmunka, Kapcsolódás/Beszélgetés valamely Őssel, Felettes Énnel, Manifesztáció, Jövőolvasás.

A tanfolyam elvégzésével okleveles ThetaHealing® DNS2 HALADÓ Konzulens leszel, mely feljogosít a tanfolyamon tanult ismeretek személyes konzultáció/kezelés keretében történő használatára. Amennyiben hozzájárulsz, neved és elérhetőséged feltüntetésre kerül a ThetaHealing® hivatalos nemzetközi honlapján, a www.thetahealing.com oldalán.

A ThetaHealing® DNS2 HALADÓ Tanfolyam feltétele a ThetaHealing® DNS1 ALAP Tanfolyam elvégzése!

Tanfolyam Nemzetközi díja: 400 USD, azaz 120.000-, Ft 

Helyszín: Lelkemben az Otthonom Lélekgyógyító Központ

5000 Szolnok, Magyar utca 27.

Jelentkezés: a NYITÓLAPON az Esemény Naptárban, illetve e-mailen van lehetőséged REGISZTRÁLNI a tanfolyamra!

Szeretettel Várlak a Feltétel Nélküli Szeretet terében és Örömteli úton való Fejlődést Kívánok Neked!

Purple and Pink logo