e82327fa-4990-4f83-9762-78228cd28288A ThetaHealing® kezelés során megtapasztalhatod, azt a Csodát, amelyet valójában nehéz szavakba önteni, megfogalmazni. Mint más energiagyógyászati módszer, a ThetaHealing® is azok közé tartozik, amelyről teljes képet csak annak megtapasztalása után kap az ember. Olvashatsz könyveket, nézhetsz előadásokat, filmeket róla, de vannak olyan tapasztalások az életünkben, melyeket ily módon nem lehet annak teljes valójában bemutatni.

A ThetaHealing® használata semmiféle előképzettséget nem igényel, kortól, nemtől, vallási és világnézettől függetlenül bárki számára szabadon elérhető. Két “feltétele” van csak a kezelés/konzultáció eredményességének, az egyik a Teremtőben való bizalom és hit, a másik pedig a kliens szabad akaratának tiszteletben tartása! Ez utóbbi a változtatással kapcsolatos DÖNTÉSED jelenti, hogy igent mondasz-e a változásra, a gyógyulásra, vagy éppen annak a dolognak az elengedésére, mely a céljaid, vágyaid megteremtéséhez szükséges?

Amikor egy betegség megszüntetésén dolgozunk egy klienssel, szinte kivétel nélkül minden esetben több pozitívumot él meg a kliens a betegség által, mint anélkül. Lehet első hallásra ez hihetetlennek tűnik, de életünkben minden a Szeretetről szól. Amikor őszinték vagyunk Önmagunkhoz és elég erőt érzünk magukban, hogy kitörjünk ebből a “csapdából”, megnyílik a kapu és láthatóvá válik a Fény az alagút végén! Ekkor felismerhetővé válik a sok-sok pozitív érzés (odafigyelés, törődés, együttérzés vagy akár egy másnak irányuló szeretet adás lehetősége, saját önfeláldozásunkkal) melyet valamilyen téves hitrendszer révén azt gondoltuk, csak beteg emberként élhetünk meg. Amikor felkészültél rá, hogy elengedd ezen korlátozó hitrendszereidet, mintáidat a ThetaHealing® meditációs technika révén szinte azonnal lehetőséged lesz lecserélni őket Téged támogató pozitív mintákra, hitekre, és ezáltal magára a gyógyulásra! Rendkívül fontos még ebben a témában azon kollektív, csoporttudatról lekapcsolódni, melyek bizonyos betegségekhez olyan hitrendszereket kötnek, hogy “vele született, gyógyíthatatlan” vagy például, amikor egy betegséghez azt kapcsolják, hogy “halálos”….ezek a hitrendszerek egy olyan programot táplálnak az agynak, mintha nem lenne lehetséges változtatni rajta, meggyógyulni belőle.

A ThetaHealing® energiagyógyászati módszer pontosan így jött létre, amikor is az alapító, Vianna Stibal orvosai csontrákot diagnosztizáltak nála, és az ő hitük szerint ebből nem valószínű, hogy felépül, sőt….Vianna nem akart azonosulni ezzel a hitrendszerrel, és egy különleges meditáció segítségével a Teremtőhöz kapcsolódva, a théta agyhullámok teremtő erejét kihasználva, dolgozott a betegségét kiváltó okokon, majd az önkezelés után azonnali gyógyulást élt meg!

d1638186-e0f2-4888-b482-442cd9fb8d89A ThetaHealing® meditáció lényege, hogy a théta agyhullámok frekvenciájára csatlakozva, hozzáférünk a tudatalattinkban futó programjainkhoz, hitrendszereinkhez és érzéseinkhez, melyeket azonnal le tudunk cserélni, meg tudunk változtatni, illetve újakat tudunk teremteni, a théta, Teremtő terének köszönhetően! Ha eljössz hozzám kezelésre attól függően min szeretnél dolgozni, mi a célod, esetlegesen hol érzel elakadást, blokkot az Életedben, kiválasztjuk a számodra, a megoldandódra akkor és ott a lehető legjobb technikát.
A fentiekben kitértem a Hitmunka jelentőségére, amely mellett ugyanilyen fontos a megfelelő Érzelemmunka! Az Érzelemmunka rendkívülisége abban rejlik, hogy olyan érzésekre taníthatod meg a tested és lelked, amelyeket még sohasem éltél meg! Ahhoz, hogy örömöt érezzünk, vagy megtudjuk, milyen szeretni és szeretve lenni, vagy milyen érzés a gazdagság, a bőség, a VAN teréből teremteni, nem elég mindezt elképzelni, vizualizálni, hanem meg kell tanítani mindezt a testünknek-lelkünknek egyaránt!

Az érzések megtanítása által, meg tudjuk tapasztalni azokat, így velük kapcsolatos vizualizációinkat is be tudjuk majd hozni valóságunkba, a fizikai síkra! A ThetaHealing® számomra azt a csodálatos eszköz jelenti, amely által arra helyezzük a fókuszt, amit szeretnénk, a feltétel nélküli szeretet terében dolgozunk vele, amely felemelő, pozitív érzéseket ad, anélkül, hogy a fájdalmakra, az “áldozat szerepre” vagy a félelmek terében dagonyáznánk!

A kezelés díjazása: 15.000,- Ft/alkalom

Amennyiben Te is szeretnéd Önmagadon vagy családtagjaidon bárhol és bármikor használni a ThetaHealing® meditációs technikát, vagy szeretnél Te is konzulens lenni, látogasd meg a ThetaHealing® „Tanfolyam” című linket, melyben a tanfolyamokkal kapcsolatos további információkat kaphatsz!

Szeretettel Várlak a Feltétel Nélküli Szeretet terében és Örömteli úton való Fejlődést Kívánok Neked!