IMG_0054A REIKI I. fokozatú tanfolyam elvégzése fizikai szinten rendkívüli változást hoz számodra, hiszen négyszeresére emelkedik az energiaszinted. Emellett pedig egyfajta tisztulási folyamat indul be, melynek mértéke egyéntől függően változik. A tanfolyam során megismerheted a Tradicionális Reiki eredetét, történetét, a Reiki életszemléletét, a Reiki alapelveit, valamint a Reiki kezelés technikáját, a test energia központjainak (chakráknak) részletes ismeretével. A Reiki alapelvek beépítése mindennapjaidba hozzájárul, és megfelelő alapot teremt az életedben megnyilvánuló helyzetek, szituációk tudatosításához, kapcsolataid harmonizálásához és mindenekelőtt ahhoz, hogy Önmagadhoz hűen éld az életed. Véleményem szerint a leghatékonyabb módszer, amelyben megláthatod Önmagad, megtalálhatod Önmagad és felveheted a kapcsolatot Önmagaddal, majd eljuthatsz mindennek a mozgatórugójához, Önmagad feltétel nélküli szeretetéhez és a teljes elfogadás és elengedés állapotához. Elérhetővé válik minden, ami igazán hozzád tartozik, ami Téged támogat, hiszen a külvilágban láthatóvá válik a változás, amelyet Önmagadban megteremtettél.

A Reiki számomra maga a Csoda, mely egyfajta szemléletmódot jelent életmódunkban, másrészt egy kézzel fogható megoldást, mely által testünk rezgésszintjét megemelhetjük. Testünk magasabb rezgésszinten való működése egyrészt csökkenti annak megbetegedéseit, másrészt amennyiben magasabb rezgésszinten élünk, akkor annak megfelelő, magasabb minőségi rezgésű dolgokat vonzunk be életünkbe. A tanfolyam elvégzése után Te is képessé válsz kézrátétellel energiát közvetíteni magadnak és másoknak egyaránt. Megtanulod a teljes testkezelés és a chakra kezelés módját, az energiák harmonizálását.

Amennyiben Te is szeretnéd Önmagadon vagy családtagjaidon bárhol és bármikor használni a Reiki gyógyító energiáját, jelentkezz következő tanfolyamunkra! A tanfolyam kétnapos, mindkét nap 10 órától megközelítőleg 17 óráig tart.18425467_1351794254915702_4622849379495131254_n

REIKI II. fokozatú tanfolyam már inkább lelki síkon idéz elő erőteljes változásokat. Természetesen fizikai szinten is energiaszint emelkedést hoz, összességében viszont a lélek mélyén rejlő rendezetlenségekre, esetleges traumákra hoz megoldást, illetve gyógyulást. A Reiki II. fokozatú tanfolyamát én a lélek gyógyítójának tartom! Mindemellett pedig a Tradicionális Reikiben ismeretes és használatos négy jel közül ezen a tanfolyamon hármat megkapsz, amelyek segítségével már nemcsak térben, de időben is tudsz majd egyetemes életenergiát küldeni bárkinek, bármilyen múltbéli vagy jövőbeni eseményre. A jelek használatával fokozhatod a közvetítendő energia erejét, intenzitását, valamint ételek, italok reikizésére és tértisztításra is használjuk őket.

REIKI III. fokozatú tanfolyam jelenti a Reiki Mesterképzést, mely elvégzésével Te is képessé válsz arra, hogy tovább add ezt a különleges módszert. A képzés során azon túlmenően, hogy elsajátítod a gyakorlati tudnivalókat az egyes tanfolyamok megtartásával kapcsolatosan, egy csodálatos utazáson vehetsz részt egyrészt Önmagad megismerésében, másrészt a minket körülölelő világ rejtett kincseinek feltárásában. Lehetőséged nyílik megtanulni a Látszat mögé Látás művészetét minden szinten, és mindenkivel kapcsolatosan! Ez egy igen fontos döntés arra vonatkozóan, hogy szeretnéd-e mindezt látni, és, hogy készen állsz-e rá? A Mesterképzés során “megkapod” a Reikiben használatos negyedik jelet. A “megkapod” arra utal, hogy bár sokan azt gondolják a Mester átadja a Tanítványnak, de hidd el, ezen a szinten Te magad leszel az, aki előhozza magából a jel jelentését, üzenetét és mindent, amit képvisel. Ez óriási élmény, amikor megtapasztaljuk, hogy minden, amiről azt hisszük most fedeztük fel, most tanuljuk, valójában “csak” emlékeztetés arra, amit korábban már használtunk és tudtunk! Ez a tanfolyam felhozza belőled azt a tudást, ami már Benned van, és innentől kezdve teljesen tisztán meg tudod élni azt, hogy Te magad vagy Életed Mestere! Ezáltal hiteles leszel annak közvetítésében, hogy mindenki Önmaga Mestere, és mi akik idáig elvezettünk Téged, “csak” útitársak, segítők vagyunk az idevezető úton.

A Tanfolyamok díjazása:
Tradicionális REIKI I. fokozatú tanfolyam: 48.000,- Ft/2 nap
Tradicionális REIKI II. fokozatú tanfolyam: 48.000,- Ft/2 nap
Tradicionális REIKI Mester-,Tanár szintű tanfolyam: 180.000,- Ft (időtartam egyedi)
Köszöntelek a leendő Reikisek között!

“Légy Te magad a változás, amelyet a külvilágban látni kívánsz!”