RGQZ3620Ha eljössz hozzám Reiki kezelésre, a Reiki csodálatos életenergia nyugtató, harmonizáló hatását a kezelést követően azonnal megtapasztalhatod. A Reiki működéséhez nincs szükség hitre, egyetlen dolgot kell csak tenned, megpihenni ebben a tiszta, gyógyító energiában és befogadóvá válni rá. A Reiki a lehető legjobb úton és módon mindig azt adja, amire a leginkább szükséged van. Ennek megfelelően, ha pihenésre, regenerálódásra van szükséged, akkor ellazulsz, gyakran belealszol a kezelésbe, viszont ha egy rövidebb-hosszabb ideje fennálló „energiaszegény” időszak áll mögötted, a Reiki felpezsdíti a véred, energetizál és kimozdít ebből a helyzetből. Ez esetben életerővel feltöltődve szinte kipattansz a kezelés után, hogy újult erővel vesd bele magad tennivalóidba. A kezelés során teljes csakra kezelést kapsz, mely során az egyes energiaközpontok életerővel való feltöltése történik, harmonizálva a csakrák működését. Amennyiben valahol eltértél Önmagadtól és testi szintű tünetek is jelzik ezt, a Reiki a „betegség” lelki okára is hat, megszüntetve ezáltal a testi szinten jelentkező tüneteket.
A Reikivel egyensúlyt, harmóniát teremthetsz a test,- lélek,- szellem szintjén. Mindemellett rezgésszinted hosszú távon való megfelelő szinten tartásához, illetve annak megemeléséhez is tökéletesen hatékony módszerül szolgál. Ez utóbbi rendkívüli jelentőséggel bír céljainkkal, vágyainkkal, manifesztációinkkal való együtt rezgés megvalósításához! Hiszen akkor tudjuk vizualizációinkat fizikai síkon is megélni, ha egy rezgésszinten vagyunk velük!
Befektetés Önmagadba: 8.000,- Ft/1,5 óra
Amennyiben Te is szeretnéd Önmagadon vagy családtagjaidon bárhol és bármikor használni a Reiki gyógyító energiáját, látogasd meg a „Tanfolyam” című linket, melyben a tanfolyammal kapcsolatosan további információkat kapsz.