Tradicionális Reiki I.

A Tradicionális Reiki I. fokozatú Tanfolyam elvégzése fizikai szinten rendkívüli változást hoz számodra, hiszen négyszeresére emelkedik az energiaszinted. Emellett pedig egyfajta tisztulási folyamat indul be, melynek mértéke egyéntől függően változik. A tanfolyam során megismerheted a Tradicionális Reiki eredetét, történetét, valamint a Reiki életszemléletét. A Reiki alapelvek beépítése mindennapjaidba hozzájárul, és megfelelő alapot teremt az életedben megnyilvánuló helyzetek, szituációk tudatosításához, kapcsolataid harmonizálásához és mindenekelőtt ahhoz, hogy Önmagadhoz hűen éld az életed. Véleményem szerint a leghatékonyabb módszer, amelyben megláthatod Önmagad, megtalálhatod Önmagad és felveheted a kapcsolatot Önmagaddal, majd eljuthatsz mindennek a mozgatórugójához, Önmagad feltétel nélküli szeretetéhez és a teljes elfogadás és elengedés állapotához. Elérhetővé válik minden, ami igazán hozzád tartozik, ami téged támogat, hiszen a külvilágban láthatóvá válik a változás, amelyet Önmagadban megteremtettél. A Reiki számomra maga a Csoda, mely egyfajta szemléletmódot jelent életmódunkban, másrészt egy kézzel fogható megoldást, mely által testünk rezgésszintjét megemelhetjük, majd hosszú távon is magas rezgésszinten működtethetjük. Testünk magasabb rezgésszinten való működése egyrészt csökkenti annak megbetegedéseit, másrészt amennyiben magasabb rezgésszinten élünk, akkor annak megfelelő, magasabb minőségi rezgésű dolgokat, történéseket, élményeket vonzunk be életünkbe. A tanfolyam elvégzése után Te is képessé válsz kézrátétellel energiát közvetíteni magadnak és másoknak egyaránt. Megtanulod a teljes testkezelés és a chakra kezelés módját, az energiák harmonizálását.

A tanfolyam egy több órás Csakra Képzést is tartalmaz, melyről szóló "Csakrák Titka" Jegyzet is a tiéd lehet.

Amennyiben Te is szeretnéd Önmagadon vagy családtagjaidon bárhol és bármikor használni a Reiki gyógyító energiáját, jelentkezz következő tanfolyamunkra!

A tanfolyam kétnapos, mindkét nap 10 órától megközelítőleg 17 óráig tart.

Már végzett Reikiseket is szeretettel várok!!!

Tanfolyamot tartja: Dénes Zsófia - Tradicionális Reiki Mester-, Tanár

Tanfolyam díja: 38.000,- Ft/fő/2 nap

Ismétlőknek: 10.000,- Ft/fő/2 nap

Részvételi szándékod 2018. február 28-ig jelezheted!

Helyszín: 5000 Szolnok, Magyar u. 27.

Kezdés:
3/03/2018
10:00
Befejezés:
4/03/2018
17:00
38.000 Ft
Letelt esemény
Tradicionális Reiki I.
szabad hely 8
Egyszeri költség
Összesen
38.000 Ft
38.000 Ft
Booking Event ...
Sikerült!
Köszönjük a foglalásod! Szeretettel várunk a rendezvényen!

ThetaHealing® DNS2 HALADÓ

A ThetaHealing® DNS2 HALADÓ Tanfolyam elvégzésével mélyítheted az Alap tanfolyamon szerzett ismereteid, tudásod, olyan további gyakorlatokkal, mint például a "Bébi az Anyaméhben" gyakorlat, az "Összetört Lélek Újrateremtése" gyakorlat, vagy bármely más a Létezés 7 síkján tett olyan eskük, fogadalmak, kötelezettségvállalások megszüntetésével, feloldásával kapcsolatos gyakorlat, melyek már nem szolgálnak Téged. A tanfolyam a Létezés 7 síkjának bővebb bemutatásán túl, nagy hangsúlyt helyez arra, hogy felismerjük és megértsük mindent, amit valaha megteremtettünk, az visszavonható és újrateremthető oly módon, hogy az számunkra támogató legyen! A Haladó Tanfolyam mindemellett egy igen intenzív rezgésszint emelkedést tesz lehetővé számodra azzal a több száz pozitív érzés és támogató hitrendszer betöltésével, melyet a tanfolyam első napján megkapsz! A Haladó tanfolyamról további részleteket a Theta Healing menüpont "Tanfolyamok" linkjében olvashatsz!

A tanfolyam három napos, mindennap 10 órától megközelítőleg 17 óráig tart.

A tanfolyamon való részvétel feltétele a ThetaHealing® DNS1 ALAP Tanfolyam elvégzése!

A tanfolyam elvégzésével okleveles ThetaHealing® DNS2 HALADÓ Konzulens leszel, mely feljogosít a tanfolyamon tanult ismeretek személyes konzultáció/kezelés keretében történő használatára, én azonban kizárólag azoknak ajánlom a másokon való munkát, akik vagy korábban már egyéb más energiagyógyászati módszerrel foglalkoztak terapeutaként másokkal, vagy elvégezték szervezésemben a Family Healing® tanfolyamot!

Tanfolyam nemzetközi díja 400 USD, azaz 100.000,- Ft, ösztöndíjjal: 80.000,- Ft

Részvételi szándékod 2018. március 10. napjáig jelezheted!

Helyszín: 5000 Szolnok, Magyar u. 27.

Kezdés:
15/03/2018
10:00
Befejezés:
17/03/2018
17:00
80.000 Ft
Letelt esemény
ThetaHealing® DNS2 HALADÓ
Tanfolyam díja (80.000 Ft)
szabad hely 15
Egyszeri költség
Összesen
80.000 Ft
80.000 Ft
Booking Event ...
Sikerült!
Köszönjük a foglalásod! Szeretettel várunk a rendezvényen!

Tradicionális Reiki II.

A Tradicionális Reiki II. fokozatú Tanfolyam főként lelki síkon idéz elő erőteljes változásokat. Természetesen fizikai szinten is energiaszint emelkedést hoz, összességében viszont a lélek mélyén rejlő rendezetlenségekre, esetleges traumákra hoz megoldást, illetve gyógyulást. A Reiki II. fokozatú Tanfolyamát én a lélek gyógyítójának tartom, rendkívüli változások érhetőek el vele elsősorban a Párkapcsolat területén, hiszen az Önmagunkkal való kapcsolatunk gyógyításával, fejlődésével, változik a külvilággal való kapcsolatunk is. A Reiki II-es tanfolyamon számos olyan önismereti gyakorlatot végzünk, melyekkel megismerhetjük szívünk mélyén rejlő érzéseinket, rezgéseinket, illetve a "látszat mögé látás" művészetét. A Tradicionális Reikiben ismeretes és használatos négy jel közül ezen a tanfolyamon hármat megkapsz, amelyek segítségével már nemcsak térben, de időben is tudsz majd Reikit küldeni bárkinek, bármilyen múltbéli vagy jövőbeni eseményre. A jelek használatával fokozhatod a közvetítendő energia erejét, intenzitását, valamint ételek, italok reikizésére és tértisztításra is használjuk őket.

A tanfolyam kétnapos, mindkét nap 10 órától megközelítőleg 17 óráig tart.

A Reiki II. fokozatú Tanfolyamon való részvétel feltétele az I. fokozatú tanfolyam elvégzése!

Tanfolyam díja: 38.000,- Ft/fő/2 nap

Ismétlőknek: 10.000,- Ft+ÁFA/fő/2 nap

REGISZTRÁCIÓ: 2018. április 30. napjáig e-mailben vagy itt a "Foglalásra" kattintva van lehetőséged jelentkezni!

Helyszín: 5000 Szolnok, Magyar u. 27.

Kezdés:
12/05/2018
10:00
Befejezés:
13/05/2018
17:00
38.000 Ft
14Szabad hely
Tradicionális Reiki II.
12/05/2018
szabad hely 9
Egyszeri költség
Összesen
38.000 Ft
38.000 Ft
Booking Event ...
Sikerült!
Köszönjük a foglalásod! Szeretettel várunk a rendezvényen!

 

ThetaHealing® DNS1 ALAP Tanfolyam

A ThetaHealing® DNS1 ALAP Tanfolyam elvégzése után képes leszel akár egyedül is hatékonyan dolgozni magadon, könnyedén bárhol, bármikor feltárni egy-egy céljaidat korlátozó hitrendszert, programot, majd egyből lecserélni azokat pozitív, Téged támogató hitre! A Hitmunka mellett megismerheted az Érzelemmunka jelentőségét, mely által olyan érzéseket taníthatsz meg a testednek-lelkednek, amelyeket akár még sohasem élt meg, ily módon vizualizációid, álmaid behozhatóak valóságodba! Elsajátítod, hogyan kapcsolódj a Mindenség Teremtőjéhez, hogyan aktiváld a Théta agyhullámokat, ahol a Teremtés azonnal elérhetővé válik. Megtapasztalhatod milyen felemelő érzés a 7. Théta Síkon, a Feltétel Nélküli Szeretet Terében létezni, fejlődni, gyógyítani, oly módon, hogy arra fókuszálsz, amit szeretnél! A tanfolyam után okleveles ThetaHealing® DNS1 Alap Konzulens leszel, mely feljogosít a tanfolyamon tanult ismeretek személyes konzultáció/kezelés keretében történő használatára. A másokon való munkát én azonban kizárólag olyanoknak ajánlom az Alap Tanfolyam elvégzése után, akik egyéb más energiagyógyászati módszerrel már terapeutaként aktívan foglalkoztak másokkal!

Az ALAP Tanfolyam tematikája:

- A szavak, gondolatok Teremtő ereje – agyhullámok jelentősége, bemutatása

- Lelki érzékelések és a chakrák működése

- ThetaHealing® technikák (leolvasás – test intuitív szkennelése, blokkok feltárása, gyógyítása)

- Hitek, hitrendszerek szintjei (alap, lélek, genetikai, történelmi szint)

- Izomtesztelés (tudatalattiban lévő korlátozó hitrendszereink, programjaink feltérképezéséhez)

- Hitmunka (ásás – érzések mentén a gyökérproblémáig való eljutás, negatív hitrendszerek, programok pozitív hitrendszerré való lecserélése)

- Érzelemmunka (pozitív érzelmek teremtése, letöltése, negatív érzések elengedése)

- A Létezés 7 Síkjának megismerése (Őrangyalokkal való kommunikáció,

- Lelki támadások, átkok elleni védelem, itt ragadt lelkek, csökönyös -szellemek Fénybe küldése)

- Energetikai tisztítások, magunkon, másokon és környezetünkön

- Lélektöredékek helyreállítása (régi kapcsolatok által átvett vagy másnak átadott lélekdarabkáink visszaszerzése, és visszaadása

- Tudatos Teremtés/Manifesztáció hatékony módja

- Jövő leolvasás (Lelki társak)

- 12 DNS szál és a Fiatalság és Vitalitás kromoszóma aktiválása, Géncsere terápia

További részletekről a Theta Healing menüpont "Tanfolyamok" linkjében olvashatsz!

A tanfolyam három napos, mindennap 10 órától megközelítőleg 17 óráig tart.

Várlak Szeretettel, addig is Örömteli úton való fejlődést Kívánok Neked!!!

Dénes Zsófia - ThetaHealing® Tanár,- Konzulens

A tanfolyamon való részvételi szándékod 2018. június 23-ig jelezheted e-mailben, illetve itt a "Foglalásra" kattintva!

Tanfolyam nemzetközi díja 400 USD, azaz 100.000,- Ft Ösztöndíj igénybevételével nálunk: 80.000,- Ft Ösztöndíj igénylési kérésed e-mailben juttasd el a: lelkembenazotthonom@gmail.com e-mail címre!

Helyszín: 5000 Szolnok, Magyar u. 27.

Kezdés:
5/07/2018
10:00
Befejezés:
7/07/2018
17:00
80.000 Ft
15Szabad hely
ThetaHealing® DNS1 ALAP Tanfolyam
5/07/2018
Regular (80.000 Ft)
szabad hely 15
Egyszeri költség
Összesen
80.000 Ft
80.000 Ft
Booking Event ...
Sikerült!
Köszönjük a foglalásod! Szeretettel várunk a rendezvényen!

Family Healing® Konzulensi Tanfolyam

A Family Healing® Konzulensi Tanfolyam egyfajta továbbképzést jelent azon már végzett ThetaHealing® konzulensek vagy tanárok számára, akik szeretnék elmélyíteni tudásukat, befogadni és megtapasztalni egy olyan technikát, mely a Családállítás-, és Rendszeroldás, valamint a ThetaHealing® technika egyesítésével és továbbfejlesztésével új dimenziókat nyit meg a lélekgyógyítás hatékonyságának és eredményességének tekintetében. A technika használatával - amennyiben a lélek beleegyezik - egyből eljutunk a forrásemlékhez, mely megfelelő oldásával elkerülhető az egyes negatív hitrendszerek "újragenerálódása", illetve az is, hogy egy-egy témán akár hosszú hónapokon át dolgozzunk! Ez persze azt is jelenti, hogy a módszerhez megfelelő elkötelezettség is szükséges, hogy ilyen mélységekben dolgozzunk, ezért fontos, hogy kellően elhivatott legyél a látszat mögé látás, a lényeg központúság-, és eredmény központúság, valamint a lélek központúság mellett, szemben a felszínességgel! Természetesen azoknak is szeretettel ajánlom a tanfolyam elvégzését, akik más területeken végeznek "gyógyítói-, közvetítői" tevékenységet vagy azoknak, akik Önmaguk vagy családjuk "gyógyítása" céljából szeretnének egy olyan módszert elsajátítani, mellyel akár otthon egyedül is biztonságosan képesek önmunkát végezni! A Tanfolyam tematikája: - Family Healing® lényege, egyedisége, ereje - Alapfogalmak tisztázása (Sorsoldás-, Rendszeroldás, Sorsközösség vállalás, Lélek központúság, Szabad akarat, Megbízás, Forrásemlék, Döntés, Felelősség, stb.) - Terapeuta, mint TISZTACSATORNA, avagy, hogyan válj megbízható, jó konzulenssé akár Önmagad akár Mások számára - Family Healing® technikája (Megbízástól az Oldásig) - Érzéseink üzenete (érzések és energetikai minták közti összefüggések, avagy hogy tudsz következtetni akár egy-két érzés meglétéből arra, mivel is fogsz dolgozni, mi áll a háttérben) - Energetikai minták bemutatása (ez az az ismeret, amivel bármikor biztonsággal fogsz tudni akár egy mélyebb témába is belemenni, hiszen teljes képet kapsz a lelkek közti lehetséges energetikákról, úgy mint tettes-áldozat konstelláció, hierarchia, odatartozás) - Forrásemlék feltárása során lehetségesen felmerülő BLOKKOK (hogyan tudod felismerni, tudatosítani, elengedni ezen blokkokat, tartani a teret és tovább haladni a folyamatban) - Teljeskörű Family Healing® OLDÁS bemutatása (a gyökérprobléma megfelelő oldásához, nemcsak a forrásemlék,- esemény felismerése és elengedése szükséges, hanem annak szereplői közti kapcsolat, sorsközösség vállalás megfelelő módon történő tudatosítása, az energetikai minták felismerése, oldása, hiszen ez az az energetika, amely LÉLEKSZINTEN mindent generál) - Lélekközpontú kommunikáció módja, sorsfordító ereje - "Megérkezés a jelenbe" vizualizációs gyakorlat A Family Healing® technika használatának alap feltétele a ThetaHealing® ALAP Tanfolyam elvégzése! A Family Healing® Konzulensi Tanfolyam 6 napos, mindennap 10-17 óráig. A 6 napos tanfolyamon való részvételi díj: 150.000,-Ft Korai befizetéssel (2018. július 07-ig): 120.000,- Ft REGISZTRÁCIÓ a "www.deneszsofia.hu" Nyitólapján az Esemény Naptárban lehetséges, vagy e-mailben a lelkembenazotthonom@gmail.com elérhetőségen! Regisztrálni 2018. július 07-ig van lehetőséged! Vidékről, vagy Budapestről érkezők számára kedvezményes szálláslehetőség a tanfolyam helyszínétől mindössze pár háznyira található Tulipán Szállóban!!! Szállásigényed érdemes minél hamarabb jelezni!!! Várlak Szeretettel, Örömteli úton való fejlődést Kívánok Neked!!! Dénes Zsófia - Family Healing® Alapító-, Tanár, ThetaHealing® Tanár-, Konzulens Családállító terapeuta
Kezdés:
23/07/2018
10:00
Befejezés:
28/07/2018
17:00
150.000 Ft
15Szabad hely
Family Healing® Konzulensi Tanfolyam
23/07/2018
Regular (150.000 Ft)
szabad hely 15
Egyszeri költség
Összesen
150.000 Ft
150.000 Ft
Booking Event ...
Sikerült!
Köszönjük a foglalásod! Szeretettel várunk a rendezvényen!

Életmód tábor

Az Életmód Tábor célja, hogy a 9. nap végére tisztán lásd Önmagad, tudatosítsd hol vagy most, és mit kell tenned, ahhoz, hogy ezt a játékosságot, vidámságot és önfeledt szabadság/boldogság érzését, amit a tábor végére felszínre hozol magadból, hogyan tudod a mindennapjaidban is megélni, és fenntartani.

A táborban alkalmad nyílik egy mély lélekszinten történő gyógyulásra, melyet számos meditáció, személyiségfejlesztő, önismereti gyakorlat tesz lehetővé (ThetaHealing, Reiki, Points of You, Family Healing energiagyógyászati módszerekkel, önismereti eszközökkel).

Fontosnak tartjuk a megfelelő pihenést, feltöltődést testi szinten is, ezért számos programmal készültünk a tested felfrissítésére, illetve a lélekszinten feloldott blokkok, negatív energialenyomatok testi szinten történő kitisztítására (esténként jóga, zumba, bodyart).

Egyéb programjaink, előadásaink keretében bemutatjuk a test-lélek-szellem teljességére ható ősi tibeti gyógymódot a Reikit, mely hozzásegít Önmagad feltétel nélküli szeretetéhez, elfogadásához, valamint egy magasabb rezgésszinten való létezéshez.

Akár csoportos kezelést is kérhetsz!

A 4-5. napon bepillantást nyerhetsz az Étkezés fontosságába, a méregtelenítésbe, és ez utóbbi esetben a nehézfém mérgezés hitrendszerekre gyakorolt negatív hatásába, továbbá azok kiküszöbölésébe, az erre a célra fejlesztett termékek bemutatójával.

Különleges figyelmet fordítunk a Természettel - mint Forrással való kapcsolódásra, összhangra, melyet azon túl, hogy a tábort a természet lágy ölén tartjuk, egyéb izgalmas feladatokkal teszünk gyakorlatban is érzékelhetővé (egyéb ehhez a témához kapcsolódó program lesz a parázson járás, illetve a Tűz meditáció)!

A fentieken túl további programjaink között szerepel a Holdnaptár használatáról szóló előadás, melyet egy Holdmeditáció követ majd.

Programok:

- "Behatolni a semmibe, hozzáférni a mindenséghez" - a Természet Őselemei Bennem - önismereti gyakorlatok, felismerések

- Napfelkelte együttrezgés-, meditáció

- Öt tibeti jógagyakorlat

- Csend meditáció - kapcsolódás a Forráshoz

- Szeretet köre - avagy hogyan kapcsolódjam Önmagamhoz, az Életemhez, az Emberekhez

- Szeretetfa meditáció

- "Heart Song" - Szív Dala meditáció

- Virágmeditáció

- Reiki bemutatása, egyetemes életenergia közvetítése

- ThetaHealing meditáció, feltétel nélküli szeretet általi gyógyítás

- Family Healing hosszú távon számomra a leghatékonyabb energiagyógyászati módszer bemutatása

- Hálameditáció, Manifesztáció-, Bőségteremtés

- Őszi napfordulóhoz kapcsolódó tűzmeditáció és parázson járás

- Points of You - Önismereti Játék használata, konkrét témák, megoldandók esetében új perspektívák felismerése

- Elengedés meditáció

A tábor részvételi díja: 80.000,- Ft

Szervezői díj: 35.000,- Ft

A szervezői díj magában foglalja a szállást és a napi 3-szori étkezést, melyekről részletes információt a regisztrációd visszaigazolását követően küldünk!

A tábort szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni, ezért részletfizetésre is van lehetőség, melyről további információkat e-mailen kérhetsz!

Engedd meg magadnak a Szabadságot, és lásd meg magadban Te is a Csodát!

Helyszín: 5081 Szajol, Nairam Klubhotel és Szabadidőközpont Amennyiben további kérdésed lenne, vagy bővebb információt szeretnél kapni a táborral kapcsolatosan, a "Kapcsolat" menüpontban található elérhetőségeken megteheted!

REGISZTRÁCIÓ és JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2018. augusztus 03.

Várunk Szeretettel, és Örömteli úton való Fejlődést Kívánunk Neked!

Kezdés:
15/09/2018
10:00
Befejezés:
23/09/2018
19:00
80.000 Ft
50Szabad hely
Életmód tábor
15/09/2018
szabad hely 50
Egyszeri költség
Összesen
80.000 Ft
80.000 Ft
Booking Event ...
Sikerült!
Köszönjük a foglalásod! Szeretettel várunk a rendezvényen!