A Hála varázsa….

24131285_1537008003060992_4785331888980845035_nA HÁLA varázsa….❤️
Mit jelent Nektek a hála?
Szoktatok hálagyakorlatot csinálni?
Mire fókuszáltok, amikor hálát gyakoroltok?
Egyáltalán miért fontos, hogy hálásak legyünk?
Általában a hála gyakorlása egy külső dologhoz kapcsolódik. Hiszen, amikor az emberek azt hallják:
“Légy hálás életed minden apró csodájáért!”
“Légy hálás mindenért, amit kapsz!”
“Légy hálás egy új nap kezdetéért, reggel amikor felkelsz!”
“Egy nap végén pedig légy hálás minden új tapasztalásért!”
“Légy hálás a szüleidnek, tanítóidnak, a párodnak, a gyermekeidnek, a barátaidnak, mindenkinek, aki által kapsz valamit, fejlődsz vagy egyszerűen megéled a szeretet és az odatartozás érzését!”
“Légy hálás minden kudarcnak, vereségnek, sorscsapásnak, melyek egy-egy lehetőség voltak a benned lévő Erő kiárasztásának!”
“A Hála a Teremtés alapja.”
De mit jelent mindez a gyakorlatban?
Hogyan tudod kifejezni a hálád úgy, hogy az valóban őszinte és igazi legyen????
A legtöbbször hallunk valahol arról, hogy ahhoz, hogy teremtsünk, hogy bőségben éljünk vagy elérjük vágyainkat, álmainkat elengedhetetlen a HÁLA kinyílvánítása.
Ez azonban sokszor nem elegendő ahhoz, hogy megértsük, hogyan tegyük mindezt a gyakorlatban!
Persze nagyon egyszerű, de én úgy látom mégsem mindig az, mivel nem mindig egyértelmű.
A fenti hálával kapcsolatos útmutatások, ha megfigyelitek mind-mind egy rajtunk kívül álló dologhoz vagy személyhez kötődnek, így amikor kizárólag a fentiek kapcsán fejezzük ki hálánkat, akkor olyan, mintha kivetítenénk a hálát a külvilágra. Ebben az esetben azt tapasztaljuk, mint amikor például a biztonságot vetítjük ki a külvilágra (pl.: párkapcsolatra, családra, egzisztenciára, amikor valaki csak akkor érzi magát biztonságban, ha azzal a személlyel harmonikus a kapcsolata, vagy minden rendben a családdal vagy elegendő pénze van, stb..).
Amikor valamilyen erőt, hatalmat, pozitív érzést kivetítünk a külvilágra, akkor olyan, mintha mi magunkat is kívül helyeznénk attól, és ezáltal azt éljük meg mintha ez csak a külvilágban létezne. Ilyenkor függővé válhatunk emberektől, helyzetektől, hiszen nem látjuk, nem érezzük ezen érzéseket, értékeket, erényeket magunkban!!!!
Természetesen nagyon fontos megfelelően kinyilvánítani Hálánkat a külvilágnak is, DE éppoly fontos Hálát gyakorolni Önmagunk felé is!!!❤️💫😇
Fogadjátok szeretettel az alábbi útmutatót Hálagyakorláshoz:
❤️Első lépésként az is szuper, ha apró Örömöknek is tudsz örülni, és ilyenkor ÉRZED a Hálát, az Elégedettséget!
❤️Csinálj hálagyakorlatot írd le akár mindennap végén, akár a hétvégén, mik azok a dolgok, történések, amikért hálás vagy, figyelj oda, hogy ne csak agyból történjen, hanem ÉREZD is át, hiszen az érzés az, ami lélekszinten hat!!! Csak akkor működik, ha Szívből jön, és nemcsak egy elvégzendő “feladat” a sok közül!!!
❤️Fejezd ki Szóban is Háládat, azoknak, akiktől KAPTÁL! Mondd ki: Köszönöm!!!
❤️Lásd más szemmel a kudarcot, az ellenfeled, és légy hálás mindennek és mindenkinek, akik hozzájárultak Erőd kiteljesedéséhez!
❤️A fentiek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy más perspektívából lásd az Életed, és ahhoz, hogy a Szeretet áramoltatásában a KAPÁS oldalának Hálát adj!❤️
De mindez nem elég!!!! Ha csak azért vagy Hálás, amit kapsz továbbra is elégedetlenséget érezhetsz vagy valamiféle hiányérzetet.
A hiányérzet miatt pedig még frusztráltabb lehetsz, hiszen Te mindent megteszel, akkor miért nem sikerül? Miért nem jön a bőség, a boldogság, a vágyad beteljesülèse???
Ez a hiányérzet a másik oldalhoz kapcsolódik, hiszen ha nem nyilvánítod ki Önmagad felé, az ADÁS felé is Háládat, akkor újra és újra marad a külvilágtól való függőség, majd blokkok akár a Kapásban, akár az Adásban!!!
❤️Nagyon fontos, hogy a Hálát Magadban is érezd, Önmagadban is lásd, hogy azt a Teremtő Erőt, amit a Hála általi Elégedettség hoz, magadból hozd fel, a Forrását Önmagadban is lásd!!! Ezért a fentieken túl:
LÉGY HÁLÁS ÖNMAGADÉRT!❤️Mindenért, amit tettél, amit átéltél, a kitartásodárt, az állhatatosságodért, a bátorságodért, és az összes apró lépésért, amit célod eléréséért, vagy ÖNMAGADÉRT megtettél, a Benned lévő Tűzért, ami előre visz, a Benned lévő Vízért, ami akár legnagyobb mélységből is felemel!!! Légy Hálás az ADÁSÉRT, ami Belőled indul ki!!!
Így az ADÁS és KAPÁS egyensúlyba kerül! A Szeretet áramlása, körforgása teljes egészében érezhető, megélhető lesz! Hála❤️Elégedettség❤️Szeretet❤️Kapcsolódás❤️Együtt❤️Önmagad

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

You may also like

Leave a comment