Bennünk élő Nő – Bennünk élő Férfi

A bennem élő Férfi és a bennem élő Nő Együtt, Egyként működése:
Hetek óta ez az energetika jelenik meg a világomban, sorra kapok olyan eseteket ahol ez a téma, és én magam is sokat dolgoztam magamon rajta.
Csodálatos az a fejlődés, amit ebben a témában látok. Anno még úgy indultunk, hogy a párod a tükröd, tudatosítsd mit mutat Neked, mire tanít, mit kell akár egy fájdalmas helyzetből is felismerned.
Sokan azt az utat választották, hogy újabb és újabb “tükörre” váltanak, hátha abból más fog visszanézni rájuk. Ez persze hosszú távon nem éppen egy működőképes módszer világunk megváltoztatására, hiszen ha Te magad nem változol, attól, hogy lecseréled a “tükröt” ugyanazt fogja továbbra is mutatni, amit látnod kell magaddal kapcsolatosan, és még tisztábban még erőteljesebben! Ezért én inkább amellett tettem le a voksom, hogy dolgozz magadon, ami hidd el, meg fogja hozni a “tükörben” látott kép változását is!!! Önmunka, önmunka, önmunka!!!
A férfi és a nő közötti kapcsolat számos energetikát hordozhat magában, és ha eljutunk a hagyma héjának fejtegetése után (hatalmi harcok,-áldozat-tettes szerepek,- birtoklás,- ragaszkodás,-függőség elengedéséhez) a lényeghez, rádöbbenünk, hogy egyetlen út vezet a megoldáshoz:
A Befogadás és Elfogadás jelentőségének felismerése oly módon, hogy Nőként befogadom a bennem élő Férfit, Férfiként pedig befogadom a bennem élő Nőt!
Fontos, hogy elengedjük azt a nézetet, hogy ezeket a minőségeket kívülre helyezzük, tehát Nőként számomra a külvilágomban megjelenő Férfi pontosan azt az energetikát képviseli, amit a bennem élő Férfinak tulajdonítok, így ha a bennem élő Férfi mintát megváltoztatom, úgy a külvilágomban ezzel azonos rezgésű Férfi fog “működni”, és ha a bennem élő Férfiban (Férfi mintában) bízom, szeretem, tisztelem, értékelem és megengedem magamnak, hogy befogadjam és kapcsolódjam vele, úgy a külvilágomban is egy ilyen minőségű férfi-női kapcsolódás és Együtt működés fog megteremtődni!

Dénes Zsófia

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

You may also like

Leave a comment