Férfi és Női Istenségek Együttműködése

Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy Női Istenség és egy Férfi Istenség…
Mind a Férfi, mind a Női Istenség rendkívüli erőkkel és képességekkel rendelkeztek, melyek csodálatosan működhettek volna együtt, ők azonban mégis úgy “döntöttek”, hogy csakis egyikőjük lehet a “győztes”, az aki uralkodni fog, aki mellett a másik Istenség csakis alárendelt lehet. Mindketten abban a hitben voltak, hogy az Istenségükhöz tartozó Képességek, Tudás és Erő, csakis akkor tud kiteljesedni és érvényesülni, ha a másik Istenség elnyomásban van. Az egyediségük és különlegességük teljesen megbabonázta őket, a Siker csakis egyiküké lehet, hiszen ha mindenki sikeres, akkor az már nem is olyan egyedi, nem is olyan különleges! Mindketten magukat hitték a világos oldalnak, a Fénynek, és ezáltal, amikor “tükörbe” néztek és egymást látták, a másikban csak a sötétséget vélték felfedezni, hisz a világ két pólusú, így megjelent a másikban az a pólus, melyet oly nagy erőkkel próbáltak magukban elnyomni, megtagadni. Elkezdtek hát harcolni az igazukért, a saját Fényükért, létükért a “Sötétség” ellen. A hatalmi harc hozta az ítélkezést, a minősítést, a bosszút, a gonoszságot, a rosszindulatot, a hazugságot és a cselszövést, a dühöt, agressziót, haragot, gyűlölködést és ellenállást és végül a magányt. Hiszen addig fajult kettejük harca, míg mindketten szembesültek saját “Sötét oldalukkal”, hogy megtapasztalják, felismerjék és elfogadják a két pólus létezését azt, hogy Egyek vagyunk, “Fény és Sötétség”, “Jó és Rossz”, “Tűz és Víz”, “Hideg és Meleg”.
Férfi és Nő!!!
A történet akkor és ott szomorú véget ért, ahhoz, hogy érezzék az Érzések Csodáját, a Szeretetet Csodáját, Egymás és az Együtt Fontosságát az egyiküknek “meg kellett halnia”. A harc ugyanis addig fajult, hogy a Női Istenség a manipuláció, a hazugság és az érzéketlenség eszközével felszínre hozta a Férfi Istenség Sötét oldalát, aki dühében végzett a Női Istenséggel.
Akkor és ott a Szeretet felszínre hozása, tanulása áldozattal járt.

A Férfi Istenség a Női Istenség elvesztése után érezte az ő mérhetetlen Szeretetét a Nő iránt, annak fontosságát, létjogosultságát és azt a minőséget, amit a Női Minőség képvisel. Ekkor született meg a felismerés, hogy igenis van másik út!
Mindketten Sikeresek lehetünk Együtt, ha kapcsolódunk, ha tiszteljük, szeretjük és értékeljük egymást, ha egyenrangúként elfogadjuk egymás tudását, képességeit, erejét, és azt, hogy Egyek vagyunk!
És ami ezek működtetéséhez elengedhetetlenül szükséges:
Az a Bizalom, hogy tudom milyen érzés, hogy biztonságos Nekem bíznom mind a bennem élő Férfiban Minőségben mind a bennem élő Női Minőségben, és szabadon megélhetem azokat!!!

Dénes Zsófia

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

You may also like

Leave a comment